De Toonzetter is opgericht in 2014 om professioneel uitvoering te kunnen geven aan mijn passie voor muziekinstrumenten. Dankbaar kijk ik terug op de mogelijkheid die mijn ouders mij gaven tot het volgen van pianolessen bij een gedreven docent. Thuis en daar werd de basis gelegd voor een bredere muzikale ontwikkeling. Van kinds af aan maak ik muziek, begeleid en zing ik, maar pas later kwamen mijn muzikale hobby en mijn honger naar ‘hoe de dingen werken’ samen bij de vraag: hoe werkt een piano eigenlijk? Wie bedacht en ontwikkelde dit vernuftig stuk techniek? De fascinatie verbreedde zich van muziek naar instrument en uiteindelijk koos ik voor het beroep van pianostemmer/technicus.

"Vaak zijn de klanten zo blij en verrast dat ze na het stemmen weer mooi, licht en gelijkmatig kunnen spelen. Dat vind ik echt het mooiste om te mogen doen!"

Een vak waarin drie sterke persoonlijke eigenschappen samenkomen: techniek, muziek en een sociale aspect. Want laat ik nu graag met mensen praten over muziek en hun instrument! Met veel plezier laat ik mijn klanten optimaal genieten door hun piano of vleugel te stemmen, onderhouden en verbeteren. En hoe mooi is het als je merkt dat dat plezier aanstekelijk werkt en mensen meer verbonden raken met hun instrument. Harmonie ten voeten uit!

Contactgegevens

Jonathan Nap
  Jonathan Nap
Pianotechnicus
Adres: Emmalaan 23, 3247AE
Dirksland
E-Mail: jnap@detoonzetter.com Mob: 06 5375 1528